Training on the job & on the spot

Niet alleen leren kost tijd, maar ook het reizen. De ervaring leert dat tijdgebrek een van de grootste obstakels is bij het volgen van een training.

Daarom biedt Effeff uitsluitend trainingen in-company, op uw bedrijfs- of woonadres, aan. Wij komen naar u toe met een complete taalstudio, waardoor wij u professionele kwaliteit 'aan huis' bieden. Daardoor kunnen wij met u trainen 'on the spot' en 'on the job'.

Intensief of niet?

Wij adviseren wekelijkse trainingssessies van 2 of 3 uren combineert u werk en studie optimaal. U meet permanent uw niveau, wanneer u morgen toepast, wat u vandaag in de training behandeld en geoefend hebt. Een langere doorlooptijd van een cursus is een succesfactor!  (Semi-)intensieve taaltrainingen van een aantal dagdelen per week zijn een oplossing als u zich snel bepaalde situaties (bijvoorbeeld een presentatie of onderhandelingsgesprek) moet voorbereiden. Voor intensieve onderdompeling in de taal bieden wij u een arrangement in Frankfurt of in Düsseldorf. Wij adviseren u graag!

Individueel of in groepen?

Als u zelf of samen met collega's bepaalde taken in het Duits moet kunnen uitvoeren, bieden wij u daartoe een gerichte training aan. Aan u de keuze om dat in een individuele of in een groepscursus Duits te doen. Wij hanteren een maximumaantal van 6 cursisten per groep.

 

En het huiswerk?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Zelfstudie is dus essentieel onderdeel van de training. Wij bieden u daarvoor blended learning, een combinatie van persoonlijk contact en online-training.

Hoe lang?

Onze efficiënte leermethode maakt het mogelijk om uw cursus kort te houden. Dat is uiteraard afhankelijk van uw leerdoelen, uw beginniveau en uw tijdsinvestering. Een cursus Duits bij Effeff duurt gemiddeld minder dan 30 uren.

Rapportage

Wij hebben permanent de vinger aan de pols en overleggen met u en uw bedrijf de voortgang van de training. U ontvangt een eindrapport en certificaat van deelname met uitgebreide informatie over de inhoud en de resultaten van uw training.

 

Wij zijn actief op Facebook & Twitter! Volg ons