Notice: Undefined index: accessible_colors in D:\www\effeff.nl\www\wp-content\plugins\wp-smushit\core\class-settings.php on line 274 Notice: Undefined index: usage in D:\www\effeff.nl\www\wp-content\plugins\wp-smushit\core\class-settings.php on line 275 Notice: Undefined index: keep_data in D:\www\effeff.nl\www\wp-content\plugins\wp-smushit\core\class-settings.php on line 276 Tarieven – Effeff taaltraining

Tarieven cursus

Cursus:

De prijzen voor onze maatwerk-trainingen zijn afhankelijk van

  • het aantal cursisten en het aantal trainingsuren
  • de geschatte tijdsinvestering voor de ontwikkeling van lesmateriaal
  • de voor- en nabereiding van de trainingssessies

De prijs van een training wordt uitgedrukt in een prijs per trainingsuur. Wij baseren onze trainingsofferte op de resultaten van de assessment. Die is voor u uiteraard kosteloos. Onze trainingsprijzen zijn inclusief alle lesmateriaal, lesverslagen en tussentijdse feedback; exclusief reiskosten trainer. De trainingsprijs is verder vooral afhankelijk van het aantal voorgestelde trainingsuren. Een gemiddelde training spreekvaardigheid zakelijk Duits voor Nederlanders hoeft volgens onze ervaring en met onze Organizer-methode niet meer dan 30 uren te bedragen. Wij bieden u graag een offerte op maat! Vraag geheel vrijblijvend een persoonlijk assessment aan.

Tarieven vertalingen

Prijzen vertalingen

Vertalingen van en naar het Duits worden per woord vanuit de brontaal (Nederlands/Duits/Engels) berekend. Het woordtarief (augustus 2018) bedraagt € 0,18 excl. BTW. Zo kunt u zelf uitrekenen wat uw vertaling kost.

Wij bieden onze klanten  'nazorg' na afloop van een training in de vorm van een 'strippenkaart'. U ontvangt antwoord op al uw taalvragen en rekent af per minuut. Vaak gaat het hier om feedback op geschreven teksten. U wilt bijvoorbeeld weten of een door u geschreven e-mail aan uw klant correct is. Op deze wijze kunt u de in de training opgedane kennis verdiepen en verstevigen!

De minimale omvang van een strippenkaart is 2 uren; het uurtarief bedraagt (augustus 2018)  € 65,00

Wij zijn actief op Facebook & Twitter! Volg ons